ASIGURA-ȚI LOCUINȚA

Dezastrele naturale… Nimeni nu vrea să vorbească despre ele.
Însă, România este o țară afectată frecvent de acestea: cutremure, inundații și alunecări de teren. Și, tocmai pentru că nu le putem evita, trebuie să fim cât mai bine pregătiți.

Încheierea unei asigurări obligatorii pentru locuință 4 Martie PAD este primul pas. Ca să afli de ce, completează formularul alăturat și află mai multe chiar de la consultanții noștri. In plus, ajută-ne să declarăm ziua de 4 Martie Ziua Națională de Conștientizare a Dezastrelor Naturale. Nu ne putem lupta cu natura; dar putem fi mult mai bine pregătiți să îi facem față.

Casa ta este asigurată împotriva dezastrelor naturale?
În caz de cutremur, inundații din cauze naturale și alunecări de teren, noi, PAID România, o societate privată, sustenabilă suntem pregătiți să oferim despăgubiri tuturor asiguraților noștri în cazul producerii unuia dintre aceste trei mari riscuri catastrofale.

Cum te putem proteja? Prin cele două variante ale asigurării obligatorii a locuinței:

20EUR/AN

Pentru o locuință TIP A, prima de asigurare este de 20 euro/an

10EUR/AN

Pentru o locuință TIP B, prima de asigurare este de 10 euro/an

Închide

Formularul a fost
trimis cu succes!

Îți mulțumim! Suntem cu un pas mai aproape de a declara 4 martie – Ziua Națională a Conștientizării Dezastrelor Naturale.

*În cazul în care nu dorești să fii contactat pentru încheierea unei polițe de asigurare, datele tale nu vor fi stocate și nici prelucrate de PAID România.

TRIMITE

VREAU SĂ SEMNEZ!

SITUAȚIA SEMNĂTURILOR

0

25 000

50 000

75 000

100 000

19 625 semnături strânse
Created with Raphaël 2.1.0
Oradea 12 323

DESPRE PETIȚIE

România este o țară în care pericolul de dezastre naturale este foarte prezent. Deși nu putem evita aceste dezastre, așa cum nu am putut evita cutremurul devastator de pe 4 martie 1977, putem să fim mai informați, mai pregătiți, mai conștienți.

4 motive pentru care avem nevoie de o Zi Națională a Conștientizării Dezastrelor Naturale pe 4 martie:

1. O zi națională aparține tuturor. Pentru că dezastrele naturale ne afectează pe noi toți. Copiii, tineri și bătrâni. Trăim într-un oraș nesigur și într-o țară nepregătită să facă față unor dezastre naturale. Iar Ziua Națională de 4 Martie ne poate ajuta să vorbim și să punem în practică, să fim și să nu fim de acord, dar să facem ceva pentru a fi mai bine pregătiți. #4martie

2. O zi națională înseamnă vieți salvate. Pentru că o astfel de zi înseamnă că oamenii, instituțiile statului și ONG-uri pot colabora mai eficient. În primul rând pentru a face educație. Și pentru a interveni mai eficient.

3. O zi națională înseamnă viziune + acțiune. Primul pas în rezolvarea unei probleme este conștientizarea ei. În jurul acestei date simbolice vrem să adunăm parteneri de încredere care să ne ajute să punctăm cele mai importante idei din demersul nostru: necesitatea pregătirii României în fața dezastrelor naturale, introducerea unui curs de pregătire în caz de dezastru natural în școli, obligativitatea asigurărilor pentru locuințe.

4. O zi națională poate să transforme o tragedie într-un simbol al speranței. O zi din an dedicată conștientizării dezastrelor naturale este doar primul pas spre o mai bună pregătire în fața efectelor acestora. #asigurațiNUvulnerabili.

PARTICIPĂ

SHARE

Spune-le tuturor să se protejeze împotriva dezastrelor naturale.