FIAR 2017 – Forumul Internaţional Asigurări-Reasigurări 2017

FIAR 2017 – Forumul Internaţional Asigurări-Reasigurări 2017
21-25 mai 2017, Poiana Braşov

Între 21 şi 25 mai 2017, reprezentanţii PAID România au participat la FIAR 2017 – Forumul Internaţional Asigurări-Reasigurări – unul dintre cele mai importante evenimente de primăvară din regiunile ECE şi CIS dedicate pieţelor de asigurări, reasigurări şi pensii private.

PAID România a susţinut FIAR 2017 în calitate de Partener Principal, precum şi Conferinţa dedicată Riscurilor catastrofale şi Reasigurărilor, în calitate de Partener. În cadrul acesteia, Nicoleta RADU-NEACŞU, Director General, PAID, a vorbit despre activitatea actuală a companiei, precum şi despre obiectivele pentru 2017. "Scopul PAID este unul public. De aceea, considerăm foarte important pentru noi ca, periodic, să aducem în atenţia specialiştilor şi a publicului larg realizările noastre, dar şi obiectivele pe care le avem pe termen scurt, mediu şi lung", a declarat aceasta.

De asemenea, Natalia MAN, Director General Adjunct, PAID, a subliniat că unul din rolurile Pool-ului este de a reduce impactul bugetar asupra Guvernului produs de un dezastru natural, în aşa fel încât resursele publice să poata fi alocate pentru reconstruirea spitalelor, şcolilor şi a infrastructurii, vorbind, de asemenea, şi despre programul de reasigurare al companiei. „Reasigurarea a fost întotdeauna importantă pentru PAID, încă de la începutul activităţii sale”, a afirmat Natalia MAN.

Pe întreaga durată a evenimentului, reprezentanţii PAID s-au întâlnit cu partenerii reasigurători din afara ţării, precum şi cu o serie de colaboratori din piaţa locală.

21.05.2017
39